Op dinsdag 25 oktober start de KIES-training bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Langedijk. Het centrum biedt een onafhankelijke en veilige plek voor Kinderen In Echtscheiding Situatie (KIES) van 8 tot en met 12 jaar, waar ze met lotgenoten kunnen praten, delen en uitleg en tips kunnen krijgen.

Kinderen reageren ieder anders op een echtscheiding. Ze begrijpen het ook niet altijd en velen willen niet toegeven dat zij er moeite mee hebben. Aan de hand van een verhaal, hun eigen verhaal, spel, drama, tekenen en andere creatieve werkvormen gaan ze met medewerkers en elkaar in gesprek.

Kinderen kunnen samen met hun broertje(s) en/of zusje(s) deelnemen aan de speel- en praatgroep. Aan de training zijn twee ouderbijeenkomsten gekoppeld. De eigen bijdrage is €10 per kind. Voor meer informatie en aanmelding, ga naar cjglangedijk.nl.

Pin It
Bekeken: 3601x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/