Zaterdagmiddag heeft op de minirotonde tussen de Industriestraat en de Nijverheidsstraat in Heerhugowaard een botsing plaatsgevonden tussen twee auto's.

Een van de auto's kwam vanaf Langedijk en wilde richting het station van Heerhugowaard rijden. Het was daarom zijn bedoeling om de rotonde voor driekwart rond te rijden.Toen de auto ter hoogte van de voor hem tweede afslag van de rotonde was wilde de tweede auto de rotonde oprijden. Deze raakte de eerste auto daarbij in de flank. Hierdoor klapte de airbag van de auto uit, waardoor bestuurder en passagiere het even benauwd hadden. Ze liepen onder andere blauwe plekken en kleine wondjes door het gebroken glas op. 

De passegiere van de eerste auto is nagekeken in de ambulance. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis maar heeft wel haar pols gekneusd. Het verkeer richting het station ondervond enige hinder van het ongeval. Beide auto's zijn afgeleept door een berger.

Pin It
Bekeken: 2921x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/