Zaterdag 20 augustus wordt de voorstelling ‘Come On Eilleen’ voor het eerst opgevoerd, in de circustent van circus Tefredo. Makers Isabella Bierenbroodspot en Kevin Doesburg hebben als thema muziek gekozen en daaromheen een voorstelling gebouwd met als belangrijke boodschap jezelf te blijven.

'Come on Eilleen' is een toneelstuk over Eilleen, een lief onschuldig meisje dat voor het eerst zingt tijdens de schoolmusical. Kort daarna wordt haar vader ernstig ziek en wil ze speciaal nog een keer voor hem zingen. Tijdens dit optreden wordt ze ontdekt en wordt ze een beroemde zangeres met een grote platendeal. Dit is in het begin nog wel leuk, maar later moet ze van haar manager veranderen om een zogenaamd betere zangeres te worden. Dit gaat zo ver dat Eilleen vlucht naar Italië om zichzelf weer terug te vinden.

“Een belangrijke boodschap is jezelf te blijven. In de wereld van entertainen proberen velen mensen je te veranderen. Ze willen dat je jezelf anders gaat voordoen dan je bent, zodat je meer succes kan behalen en er dus meer geld kan worden verdiend. Wij willen met deze voorstelling duidelijk maken dat je jezelf echt niet anders hoeft voor te doen. Wees jezelf, daar gaat het om,” aldus Kevin Doesburg.

Het toneelstuk 'Come on Eilleen' wordt opgevoerd op zaterdag 20 augustus 2016 op het Strand van Luna in het circus van Tefredo. Voor aanvang is er nog een open podium, dus de voorstelling zal tussen 19.00 uur en 19.30 uur beginnen en duurt ongeveer één uur. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3160x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/