Vanaf maandag 6 juni is het voormalige V&D-pand aan de Laat in Alkmaar weer open. In juni wordt daar karakteristieke pand geëxperimenteerd met het Nieuwe Warenhuis. Dit is een initiatief van vier Alkmaarse ondernemers in samenwerking met de Karavaan. Zij willen van start met een community van ondernemers, studenten, ZP’ers (Zelfstandig Professionals), creatievelingen, bedrijfsleven en overheid. 

Het Nieuwe Warenhuis is een experimenteel concept voor het warenhuis van de toekomst. Het faillissement van V&D toont aan dat de tijd rijp is voor nieuwe manieren van ondernemen, retail en shoppen. Beleven, leren, ontwikkelen en ondernemen zijn de belangrijkste kernpunten voor het plan. 

Maandag 6 juni is de co-working space gestart, een inspirerende werkomgeving waar je je bureau kunt neerzetten en eigen werkplek kunt creëren. Dinsdag 14 juni opent het Stadslab waar studenten in samenwerking met de gemeente en het bedrijfsleven aan stedelijke vraagstukken werken. Vervolgens vindt eind juni een bijeenkomst plaats over de toekomst van het winkelen als opmaat voor unieke shoppingbelevingen op het gebied van food, fashion en lifestyle in juli en augustus. Het Nieuwe Warenhuis is een community hub van ondernemende mensen in een creatieve, multifunctionele co-working space.

Eind juni bepalen de mensen die zich hebben ingeschreven gezamenlijk of zij op dezelfde wijze doorgaan in juli. Meer informatie is te vinden op www.hnwalkmaar.nl en www.facebook.com/hetnieuwewarenhuis.

Pin It
Bekeken: 12440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/