Reddingsbrigade Nederland, de Politie en Nickelodeon gaven woensdag om 14.30 uur, tijdens de “Internationale Dag van het Vermiste Kind”, het startsein van de 06-polsbandjescampagne en daarnaast tips om vermissing van kinderen op het strand te voorkomen.

Jaarlijks worden rond 900 kinderen op stranden en bij recreatieplassen tijdelijk vermist. Tijdens de Internationale Dag wordt hier aandacht aan besteed en deze keer werd het nieuwe PAW Patrol 06-polsbandje geïntroduceerd. Het eerste polsbandje werd overhandigd door de heer L. Wallage, commissaris van de Politie.

Chase, de politiehond uit de populaire tv-serie PAW Patrol hielp de reddingsbrigade een pootje. PAW Lifeguard Zuma is het gezicht van de veiligheidscampagne. Bart Boonstra, presentator van Nickelodeon was ook aanwezig om tips te geven.

De gratis 06-polsbandjes, waarop ouders hun telefoonnummer kunnen noteren, zijn vanaf vandaag te krijgen bij lifeguards en politieposten op het strand en bij recreatieplassen. Dit kan een grote zoektocht op een druk strand voorkomen. Er zijn 150.000 polsbandjes gemaakt.

Pin It
Bekeken: 3376x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/