Zaterdag is de J.D. van Arkelschool uit Sint Pancras Noord-Hollands kampioen geworden bij de provinciale zwemkampioenschappen. De J.D. van Arkelschool uit Broek op Langedijk en Het Baken uit Sint Pancras waren op 11 mei de nummers 1 en 2 van de Langedijker schoolzwemkampioenschappen in zwembad De Bever geworden en mochten daarom naar de provinciale kampioenschappen.

Bij het eerste onderdeel op de provinciale kampioenschappen was al snel duidelijk dat de J.D. van Arkelschool goed en snel uit de startblokken kwam. De zwemmers tikten bij de estafette in een tijd van 2.09.70 aan. Dit was zelfs twee seconden sneller dan de tijd die ze bij de schoolzwemkampioenschappen in de Bever hadden neergezet. De estafette werd gevolgd door de individuele nummers. Pim en Jacco uit groep 7 zwommen beide 50 meter vrije slag en 50 meter rugslag; Melle en Thijs uit groep 6 en Marre en Jonathan uit groep 4 zwommen allemaal 25 meter vrije slag en 25 meter rugslag. 

Nadat er nog een ludieke estafette was gezwommen kwam de bekendmaking van de winnaars: de J.D. van Arkelschool had de provinciale zwemkampioenschappen gewonnen en is daarmee de nummer 1 van Noord-Holland. Zij mogen nu op 18 juni in Veenendaal de provincie vertegenwoordigen op de landelijke schoolzwemwedstrijden.

Pin It
Bekeken: 4211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/