65-plussers die willen deelnemen aan de activiteiten van Route 65 van Cool kunst en cultuur maar niet zelfstandig naar de locatie kunnen komen, kunnen vanaf nu rekenen op begeleiding van een enthousiast vrijwilligersteam.

Het Route 65-team is speciaal in het leven geroepen om mensen te begeleiden bij een bezoek aan Cool. Het team komt, indien gewenst, ook bij belangstellenden op bezoek om te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten.

Onder de naam Route 65 organiseert Cool meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard en omgeving. De route bevat een afwisselend programma met lezingen, films, concerten, workshops, voorstellingen en culinaire ontmoetingen rondom een land en dat is deze zomervakantie Brazilië.

In de periodes tussen de Routes zijn er koffieochtenden om kennis te maken met Cool en Route 65. De eerstvolgende is op donderdag 26 mei om 10:30 uur in Café Cool. Vanaf de derde week van juni is het volledige programma van Route 65 Brazilië te vinden op coolkunstencultuur.nl.

Wie niet zelfstandig naar Cool kan komen, het liefst komt met begeleiding of iemand anders, of juist vrijwilliger wil worden en ervaring heeft met het werken met senioren, kan dit te kennen geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Oranjefonds waardeert het initiatief van Cool om de succesvolle Route 65 voor iedereen toegankelijk te maken. Zij ondersteunen Route 65 met een financiële bijdrage in 2016 en 2017.

Pin It
Bekeken: 2994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/