De 150 medewerkers die normaal werken in de operatiekamers van Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar gaan 20 mei aan de slag op 12 locaties van maatschappelijke organisaties in Langedijk.

Onder andere wandelen en koffie drinken met bewoners van Verzorgingshuis Buitenzorg en Zorgcentrum Horizon op het programma. Bij het laatste huis komt zelfs ‘shoppen in het winkelcentrum’ aan bod. Bij Veldzorg wordt er geschoffeld, gesnoeid, geharkt, net als bij Zorgtuinderij Oosterheem. Geschilderd wordt er onder andere bij Zwembad De Bever en Kinderboerderij De Beestenboel.

Het programma met de genoemde activiteiten, en nog veel meer, loopt van 14.00 tot 16.30 uur. Om 13:30 uur wordt eerst verzameld bij de Broekerveiling en daar verzamelen de medewerkers zich uiteindelijk weer om 17:30 uur.

De Waaier organiseert deze grote personeelsactiviteit voor NoordWest Ziekenhuis samen met Zinnige Zaken, een organisatie die maatschappelijk betrokken bedrijfsuitjes regelt.

Pin It
Bekeken: 2452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/