Alkmaar, 06 november 2012. Een 29-jarige man uit Alkmaar is dinsdagochtend om 06.30 uur aangehouden in zijn woning. Hij wordt ervan verdacht op 13 augustus jl. te hebben ingebroken in een woning aan Elgerweg. De bewoner werd die ochtend wakker rond 07.15 uur van geluiden in zijn woning. Hij dacht dat het de werkster binnenkwam maar kwam, toen hij ging kijken oog in oog te staan met een inbreker. De inbreker stak hem met een scherp voorwerp in de liesstreek. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op. 

De inbreker ging er op een fiets vandoor met gestolen goederen in een tas. Toen hij door een steegje reed en tegen een afvalcontainer botste, liet hij de fiets en de tas achter. Deze zijn door de politie in beslag genomen. De politie kwam de man na onderzoek op het spoor. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1266x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/