Woensdag 11 mei 2016 organiseert zwemclub de Reuring, in samenwerking met het personeel van de Bever de jaarlijkse schoolzwemkampioenschappen. De wedstrijden worden gehouden tussen 13.30 en ongeveer 16.30 uur. Vorig jaar waren de kampioenschappen een groot succes. De J.D. van Arkelschool won toen voor de derde keer de beker en mag die nu dus houden.

Om aan de schoolzwemkampioenschappen mee te kunnen doen wordt er ingeschreven per team. Iedere school mag maximaal drie teams inschrijven en een team bestaat uit zes zwemmers en één begeleider. Bezoekers zijn welkom om te komen kijken en hun school aan te moedigen. Ze krijgen tussendoor een kopje koffie en wat lekkers bij de gezellige ‘Snekplek’. Overigens is het zwemseizoen bij zwembad de Bever 25 april alweer begonnen, dus men kan weer genieten van lekker warm water.

Alle abonnementhouders die voor 1 mei hun abonnement hebben aangeschaft hebben gratis toegang tot drie zwembad in de omgeving, namelijk Duikerdel in Noord-Scharwoude, Het Baafje in Heiloo en De Bever in Sint Pancras. Meer informatie is te vinden op www.zwembadebever.nl of via de Facebookpagina van Berry de Bever.

Pin It
Bekeken: 3502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/