Vrijdag 22 april hebben de Koningsspelen plaatsgevonden, en de J.D. van Arkelschool  in Broek op Langedijk heeft daar aan mee gedaan. De ochtend startte met een ontbijt, aangeboden door de sponsors van de Koningsspelen. Om half tien volgden de leerlingen live de aftrap van de Koningsspelen, met een lied en dans “Hupsakee”.

Daarna was het tijd om zich klaar te maken voor de sponsorloop en sponsorwandeling. Dit jaar hadden de leerlingen als doel  van de sponsorloop “Team Jurre” gekozen. Team Jurre loopt op 5 juni mee met de Kikarun in Almere. Jurre is een leerling in groep 2  en heeft vorig jaar een stamceltransplantatie ondergaan. De hele school heeft heel erg meegeleefd met zijn behandeling en herstel. Het gaat nu goed met Jurre, maar de leerlingen willen dat er nog meer kinderen kunnen worden genezen. De verwachtingen liggen hoog, want vorig jaar stond de teller van de sponsorloop bij de eerste telling al op € 4.000,-. Wie ook team Jurre wil sponsoren kan informatie vinden op www.runforkika.nl/sponsor-nu.

Pin It
Bekeken: 3676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/