Zondag heeft ZPC De Reuring tijdens de vijfde ronde van de zwemcompetitie voor een stunt gezorgd, door te promoveren naar de 1e Klasse. Inmiddels zijn we een halve week verder, maar het succes zingt nog na bij de ploeg, de begeleiding en de aanhang. Zeker omdat hier voorafgaand aan het seizoen nog helemaal niet over nagedacht werd, en omdat iedereen een dag lang nagelbijtend in spanning zat over de uitslag.

Veel dank gaat uit naar trainer Ids Gobes, die onder andere oud-Olympisch kampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden onder zijn hoede heeft gehad. Onder zijn leiding ontstond een sterke ploeg.

ZPC De Reuring stond voor het weekend nog vijfde, maar er was nog van alles mogelijk tussen de nummers drie, vier en vijf. Nadat zaterdag al een directe concurrent was afgevallen bleef zondag alleen nog De Amstel over. Even leek het erop dat de Mijdrechtse ploeg het gehaald had, maar er was een foutje in de tijdwaarneming geslopen.

Na een dag in spanning te hebben gezeten bleek De Reuring dat toch derde te zijn geworden en dat geeft volgend seizoen recht op een plekje in de 1e Klasse.

Pin It
Bekeken: 2689x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/