Op 27 april is het Koningsdag, maar in Broek op Langedijk beginnen de festiviteiten al op 23 april. Het thema van de Broeker Koningsdag, of liever gezegd, week, is dit jaar ‘Sport’.

Op zaterdag 23 april wordt afgetrapt met de tweede editie van het Langedijker Zuurkoolfeest in de feesttent op het Havenplein in Broek op Langedijk. Op zondag 24 april is er vanaf 13.00 uur in diezelfde tent een speciale kerkelijke dienst.

Vervolgens zijn op dinsdag 26 april alle basisschoolkinderen van Langedijk welkom op de Glitter & Glamour Kinderparty, en die avond begint om 2.030 uur een speciale feestavond waarbij Koningsdag alvast wordt ingeluid.

Op Koningsdag zelf is er uiteraard een optocht, waarbij ook allerlei prijzen zijn te winnen. Ook kunnen motorrijders meedoen aan de speciale motorrit door de regio. De route kan vanaf 12.30 uur worden opgehaald bij café Welgelegen aan de Stationsweg. De rit zelf begint om 13.00 uur. Ook zijn er een fietstocht, een zeskamp, een volleybaltoernooi en allerhande activiteiten. Koningsdag wordt spectaculair afgesloten met een feest van 20.00 uur tot in de kleine uurtjes in de feesttent op het Havenplein.

Alle informatie over de activiteiten rond Koningsdag is te vinden op www.broekerkoningsdag.nl.

Pin It
Bekeken: 3320x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/