Alkmaar, 07 augustus 2012. Deze zomer staan drie middagconcerten op stapel in de onlangs gerestaureerde panden van het Doelencomplex aan de Doelenstraat. Een unieke kans voor de Alkmaarders om te genieten van cultuur op een cultuurhistorische locatie in de binnenstad. De concerten zijn gratis toegankelijk. Het eerste concert is dat van het Ricciotti Ensemble op 17 augustus om 14.00 uur in de tuin van Doelenstraat 5. Deze zomer geeft het snelste straatsymfonieorkest ter wereld zo'n 60 optredens in Nederland en Turkije.

Op vrijdag 17 augustus doet het Ricciotti Ensemble Alkmaar aan. Het 40 koppig orkest speelt in de tuin van het Doelengebouw aan de Doelenstraat 5 een combinatie van klassieke, populaire en Turkse muziek. De Nederlands-Turkse zangeres Karsu Dönmez is soliste. Ricciotti 'alla Turca' maakt deel uit van de viering van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije. Het concert is gratis toegankelijk en begint om 14.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig; het is een inloopconcert. Meer informatie: www.ricciotti.nl.

Op 9 september verzorgt het Quintopus blaaskwintet een kinderconcert met korte aansprekende stukken, waarbij de muzikanten de kinderen actief bij de muziek betrekken. Het Dudokkwartet geeft op 16 september een bijzondere voorstelling. Samen met een verteller wordt het spannende verhaal achter het Tweede Strijkkwartet van Serge Prokofiev gespeeld. Alle concerten starten om 14.00 uur en zijn gratis toegankelijk.

Pin It
Bekeken: 1850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/