Verkeersborden en straatnaambordjes zijn belangrijk, maar als ze niet op de juiste manier worden geplaatst levert dat soms vermakelijke taferelen op. Zo viel het ee bewoonster van de Stad van de Zon op dat er op het Zuiderlicht precies een lantaarnpaal staat voor het straatnaambordje en het bord dat aangeeft dat er sprake van een doodlopende weg.

Ze schreef er het volgende over op de Facebookpagina ‘Je bent Heerhugowaarder als…’: “Gemeentemedewerkers Heerhugowaard op hun slimst. Je haalt eerst alle bordjes van de lantaarnpaal af. Daarna zet je een paal erachter waar je deze bordjes dan weer opzet.”

Bij navraag bleek de gemeente Heerhugowaard niet op de hoogte te zijn van deze onhandige plaatsing van de bordjes. Er is ongetwijfeld een goede reden voor, maar die is tot op heden nog niet bekend. Het Facebookbericht kon in elk geval rekenen op een flink aantal ludieke reacties, waarvan de meeste gaan over de intelligentie van de gemeentemedewerkers. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 3799x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/