De Boekenweek 2016, die plaatsvindt van 12 t/m 20 maart, staat geheel in het teken van Duitsland. Onder het motto ‘Was ich noch zu sagen hätte’ organiseert Bibliotheek Kennemerwaard allerlei soorten activiteiten. Er is ook weer een Boekenweekmagazine, met Esther Gerritsen als gasthoofdredacteur. In het magazine staan veel boekentips passend bij het thema.

Het Blazersensemble uit Heerhugowaard trapt de Boekenweek op zaterdag 12 maart om 13.30 uur af in de Waardse bibliotheek. Dit harmonieorkest heeft het muzikaal plezier hoog in het vaandel staan. De toegang is gratis.

De hele week zijn er in en nabij de bibliotheken van Kennemerwaard activiteiten over Duitsland, zoals een vertolking van de Matthäus Passion (Grote Kerk Alkmaar) en lezingen van journalist en schrijver Sietse van der Hoek, van dirigent en Bachkenner Pieter-Jan Olthof en kunsthistoricus Martijn Pieters. Er is ook een Pop up Leeskring rond de novelle ‘Een minuut stilte’ van Siegfried Lenz en een Filosofiecafé: Was ich noch zu sagen hätte…

Wie tijdens de Boekenweek een Gemakspas maandabonnement afsluit, krijgt een maand cadeau. Meer informatie op bibliotheekkennemerwaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/