Aan het Havenplein in Broek op Langedijk zijn werkzaamheden in volle gang. Ze duren naar verwachting een maand. Eind 2015 waren er meerdere stroomstoringen in Broek op Langedijk en in Zuid-Scharwoude. Om die in de toekomst te voorkomen is aannemer Oudshoorn bezig de beschadigde hoofdkabel te vervangen, waarvoor meerdere straten moeten worden opengewerkt. Oudshoorn doet dit in opdracht van netbeheerder Liander.

Aan het Havenplein wordt steeds een geul gegraven van zes meter, waar de nieuwe kabel wordt gelegd. Vervolgens wordt de geul weer dichtgemaakt en wordt er een stuk verder weer een gegraven. In de Dorpsstraat en de Dubbele buurt kan dat niet, maar die straten liggen steeds aan slechts één kant open en hoeven dus niet worden afgesloten. Als het werk aan het Havenplein klaar is gaat men verder met de Dorpsstraat en de Dubbele Buurt. (foto’s: Schoonproducties)

 

 

Pin It
Bekeken: 3211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/