Er staat een groot bord met daarop 'vanwege succes/uitbreiding te koop/te huur' voor ruitersportwinkel Vroegop aan de Bovenweg in Sint Pancras, maar er lijkt geen haast te zijn. Vroegop wil naar een gunstigere locatie verhuizen maar heeft volgens het NHD nog niets op het oog.

Vroegop, onderdeel van winkelketen Hypo, wil eerst van het pand af en dat zou best nog wel een of twee jaar kunnen duren. Wel is al bekendgemaakt dat de winkel niet naar Winkelcentrum Broekerveiling zal verhuizen wanneer hier uitbreiding komt.

Vier grotere filialen van Hypo worden overgenomen door Epplejeck Horse & Rider Superstore en de anderen worden omgedoopt tot 'Hypo powered by Epplejeck'. Alleen Vroegop wordt niet overgenomen omdat Epplejeck al een winkel in de provincie heeft, namelijk in Heemskerk. Veel is nog niet bekend, betrokken partijen zijn niet scheutig met informatie.

Verkoopster Melissa liet het NHD weten dat zij betwijfelt of grotere ruimte zal worden gezocht, omdat het huidige oppervlak ruim voldoende is. Maar ze gaat sowieso contact opnemen met de makelaar, want ze vindt dat het bord wel een beetje in de weg staat, zo midden voor het gebouw.

Pin It
Bekeken: 8249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/