Na een succesvolle tournee in Duitsland, deelname aan Britain’s Got Talent en het behalen van een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent, is de Rotterdamse illusionist Christian Farla eindelijk weer te zien in Nederland. Op 26 februari betovert hij vanaf 19:30 uur Heerhugowaard met zijn magische familieshow.

Farla’s nieuwste theatershow Night of Illusions heeft alle ingrediënten voor een spectaculaire en bovenal magische avond voor de hele familie. Omlijst door videoanimatie, hightech sound- en lichteffecten brengt de winnaar van twee Merlin Awards een mix van vingervlugge magie, onnavolgbaar snelle verschijningen, zwevende dames, verdwijningen en adembenemende ontsnappingsacts.

Als De Magiër gaat Farla met zijn ‘Geestige’ Butler (Dave van der Wal) op zoek naar het geheim van onsterfelijkheid. Ze komen bij het Victoriaanse Slot Farlastein, waar zij het moeten opnemen tegen een ijzersterke Poortwachter, een verleidelijke Zwarte Weduwe (Bianca Farla), en Steampunk Agente (Jilly Knol) en een Victoriaanse Vampier (Laura Weers). Alle kasteelbewoners bezitten bovennatuurlijke krachten en al gauw ontdekt De Magiër dat niet alles is wat het lijkt in dit verlaten spookslot...

De show is zeer geschikt als familie-uitje, met kinderen vanaf zes jaar oud. Meer informatie op christianfarla.nl en www.coolheerhugowaard.nl.

Pin It
Bekeken: 3958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/