Woensdagavond is de gemeenteraad van Langedijk akkoord gegaan met het bestemmingsplan voor de verbouw en nieuwbouw van Fitland XL De Geus. De verbouw zal na de zomer beginnen. Ook wordt er een hotel met 54 kamersbijgebouwd.

Ondernemer Cornelis de Geus had eigenlijk in de zomer van vorig jaar al willen beginnen, maar toen dienden er nog enkele bezwaren te worden weggewerkt. Ook is het nog wachten op toestemming van de provincie. Op zich zou De Geus alvast met het sport- en wellnessgedeelte kunnen beginnen en wat later met de bouw van het hotel starten, maar hij doet liever alles in één keer.

Volgens De Geus is het plan ook goed voor Lagedijk omdat het de werkgelegenheid ten goede komt en een economische impuls geeft. Ook zal de gemeente Langedijk dankzij het hotel meer toeristenbelasting binnenkrijgen.

Als eerste wordt het bestaande gebouw opgeknapt en verbouwd en komt er een wellnessgedeelte bij. Vervolgens komt aan de voorzijde van het gebouw het hotel.

Pin It
Bekeken: 5466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/