Afgelopen weekend streden het kleine en het grote team van De Boomtoppers weer op het NK Twirlen. Het grote team met het thema Angels twirlt op het hoogste nationale niveau en wist in Almere het brons te veroveren. Het kleine team draaide een prachtige routine in stralende nieuwe pakken en eindigde als 11e.

Eerder dit seizoen waren de Boomtoppers overigens ook al succesvol bij het beginners NK in december. Sammy Kreuning won toen zilver bij de junioren met het onderdeel 2 baton. Bij de senioren werd Wendy Hart 6e met haar 2 baton en Mylene Noordeloos 8e met haar dance twirl.

De Boomtoppers kunnen tevreden terugkijken op een seizoen met goede resultaten en gaan nu op voor weer een nieuw seizoen.

Wie nieuwsgierig is kan woensdagen om 17.00 uur in Sporthal De Focus aan de Umbriëllaan in Heerhugowaard een kijkje komen nemen. Meer informatie op deboomtoppers.nl of op de Facebookpagina ‘De Boomtoppers Heerhugowaard’.

Pin It
Bekeken: 3769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/