Donderdagavond is een fietster gewond geraakt toen zij met haar fiets werd geschept op de voorrangskruising van de Zuidtangent met het Stationsplein. De vrouw reed met haar fiets op het fietspad langs de Zuidtangent en wilde oversteken op de plek waar ze volgens de op het wegdek aangebrachte haaientanden voorrang heeft.

Dat ging echter faliekant mis toen ze door een busje werd aangereden. Door de klap viel het slachtoffer enkele meters verder hard op op het asfalt. Gezien de flinke ster die in de ruit van het busje zat is het mogelijk dat ze ook met haar hoofd tegen de voorruit is geklapt. In verband met de ernst van de verwondingen heeft de dienst Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Het betreffende kruispunt heeft geen goede naam waar het om veiligheid gaat, mede door de enorme verkeersstroom op beide wegen. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/