Sport Servicepunt Langedijk organiseert in samenwerking met HV Lacom ’91 en dansschool 5six78 op woensdagochtend 23 december een aantal sportieve activiteiten voor de jeugd in Sporthal Geestmerambacht in Noord-Scharwoude. Er is een speelochtend voor peuters en kleuters, een handbalclinic, dansclinic en een trefbaltoernooi met verschillende vormen trefbal. De kosten voor deze ochtend zijn €5,00 per kind, inclusief limonade en wat lekkers.

Op woensdagochtend 23 december van 09.30 uur tot 12.00 uur mogen de peuters en kleuters komen spelen op een springkussen, kleuren en plakken, over matjes springen, koprollen maken en klimmen op de banken.  Alle pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om met hun (klein)kind te komen spelen.

Om 10.00 uur gaat de handbalclinic van HV Lacom ’91, van start. Deze clinic is speciaal voor de kinderen van groep 2 tot en met 5. De eenvoudige regels zijn snel te leren, dus meedoen is makkelijk. Voor deze activiteit is aanmelden wel nodig. Na afloop van de handbalclinic wordt er een dansdemo van een half uur gegeven door Jasmijn Jesse van dansschool 5 six78.

Om 11.00 uur geeft Jasmijn Jesse van dansschool 5six78 een dansfeestje waar alle kleintjes aan mee mogen doen. Voor dit dansfeest is het niet nodig om vooraf aan te melden.

Het trefbaltoernooi is voor kinderen van groep 6 tot en met 8. Onder leiding van de combinatiefunctionarissen van Sport Servicepunt Langedijk worden er verschillende velden uitgezet. Deze activiteit is op woensdag 23 december van 09.30 uur tot 11.30 uur. Voor het trefbaltoernooi is het nodig om vooraf in te schrijven.

Na dit toernooi kunnen de kinderen meedoen aan de dansclinic van dansschool 5six78. Meer informatie is te vinden op www.sportsl.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Pin It
Bekeken: 4761x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/