Cool kunst en cultuur heeft een Geefkring opgericht om donateurs te werven voor de voortzetting van haar talentenprogramma. Dankzij de giften kan het culturele centrum van Heerhugowaard leerlingen met uitzonderlijk muzikaal talent extra begeleiden in de muzikale ontwikkeling.

'Cool Geefkring – Investeren in talent'. Onder die noemer wil Cool particulieren en ondernemers aan zich binden om het programma voort te kunnen zetten. “Het contract met de sponsor van de Talentenklas liep af. Gelukkig is Stichting Wim de Monchy bereid nu een deel van de financiering op zich te nemen, maar dat is niet voldoende. De muzikale ontwikkeling van kinderen heeft een breed draagvlak in de samenleving, we hopen daarom dat we dankzij de giften evengoed kunnen blijven investeren in talent”, aldus directeur Eva Middelhoff.

De leerlingen die deelnemen aan het talentenprogramma krijgen een jaar lang extra lestijd, volgen speciale masterclasses en lessen muziektheorie, en ze krijgen de gelegenheid om meerdere keren per jaar op te treden in bijvoorbeeld verzorgings- en buurthuizen.

Voor de gulle gevers is er bovendien een interessant belastingvoordeel. Middelhoff: “Cool is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat het voor zowel particuliere als zakelijke donateurs extra aantrekkelijk maakt om te schenken.” Van het benodigde bedrag is een derde inmiddels bij elkaar gebracht. Als het aan Cool ligt wordt er vanaf september 2016 weer met het talentenprogramma gestart.

Meer informatie op coolkunstencultuur.nl, of in de informatiefolder, verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool.

Pin It
Bekeken: 3241x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/