Amnesty International groep Heerhugowaard organiseert zaterdag 31 oktober en koopzondag 1 november een markt met tweedehands boeken in Winkelcentrum Middenwaard. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan het werkvan Amnesty International voor de mensenrechten. 

Dit is de zesde editie van de boekenmarkt. Op zaterdag 31 oktober en koopzondag 1 november zijn meer dan 7.000 boeken te koop. Veel boeken zijn nog bijna nieuw of zelfs helemaal nieuw. Er is voor iedereen wel een leuk boek voor een mooie prijs te vinden. Zo zijn er dit jaar vooral veel kinderboeken beschikbaar.

In het logo van Amnesty International is een kaars opgenomen. Middenwaard kwam daardoor op het idee om een extra activiteit voor de bezoekers te organiseren: een workshop kaarsen versieren. Deze vindt plaats op zondag 1 november vanaf 12.00 uur en is gratis toegankelijk voor volwassenen en kinderen. Natuurlijk mag de versierde kaars mee naar huis worden genomen.

 De boekenmarkt is, net als de winkels, op zaterdag geopend van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op het Friethoffplein. Parkeren in de garages bij de Middenwaard is op zondag gratis.

Pin It
Bekeken: 3222x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/