Woensdagavond hebben de hulpdiensten op de Steigerdijk in Heerhugowaard hun handen vol gehad aan een gewonde man. Een passant horen iemand kreunen en ging op zoek naar de bron. Hij vond een van de pijn kermende man die echter niet wilde dat hij 112 belde. Dat deed de man toch en ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken. Toen zijn moeder ter plaatse kwam wilde hij echter de ambulance weer uit.

Hij liep zwalkend een pand binnen waar hij met iedereen ruzie leek te maken. De ambulanceverpleegkundige heeft nog op hem ingepraat, maar dat bleek tevergeefs; de ambulance moest dus onverrricht ter zake terugkeren. Later op de avond kwam hij toch weer naar buiten gekomen en wilde hij naar zijn brommer. Gealarmeerde agenten gaven aan dat de betreffende brommer meegenomen zou worden naar het politiebureau voor technisch onderzoek.

Dat probeerde de jongeman te voorkomen door onder andere de agenten te bedreigen met een kettingslot. Dat had echter niet het door hem gewenste resultaat. Binnen een paar seconden hij geboeid op straat en werd hij, net als zijn brommer, meegenomen naar het politiebureau.

Pin It
Bekeken: 3137x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/