Zaterdag 10 oktober opent op de eerste verdieping van Cool kunst en cultuur de nieuwe Cool Expo. De expositie met als titel Woonhuizen en Bedrijfspanden is samengesteld uit werk van architect Aad Breed.

De expositie toont foto’s van woonhuizen en bedrijfsgebouwen uit Heerhugowaard en omgeving die Breed de aflopen jaren ontworpen heeft. Daarnaast is er aandacht voor zijn idee om werklozen piramidevormige steden te laten bouwen als oplossing voor de klimaatverandering, het vluchtelingenvraagstuk en de honger en armoede in de wereld.

De expositie van Aad Breed is van 10 oktober t/m 19 november tijdens de openingstijden van Cool kunst en cultuur vrij te bezoeken in de foyer op de eerste verdieping. Onder het gastcuratorschap van Nico Kool zijn sinds januari van dit jaar reeds diverse exposities van Cool Expo geweest met als thema ‘Kijk eens! Heerhugowaard!’.

Na de expositie van Aad Breed volgt de laatste expositie van 2015 door de cursisten van Atelier Cool met werken binnen het themaHeerhugowaard vanuit de lucht. Meer informatie over Cool Expo is te vinden op www.coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 3354x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/