Maandag 14 september vond een hoorzitting plaats waarbij de bezwaarcommissie van de gemeente Langedijk het bezwaar van motorclub MC Expendables zou behandelen. Zij hadden dit bezwaar aangetekend omdat eerder de voorzieningenrechter had geoordeeld dat ze clubactiviteiten organiseerden in het pand aan de Bijlestaal in Broek op Langedijk. Volgens het bestemmingsplan is het houden van clubactiviteiten daar niet toegestaan, dus moesten ze stoppen met hun zogenaamde activiteiten. De Expendables zelf beweerden tot dusver steeds dat ze helemaal geen clubavonden hielden.

De hoorzitting duurde maar kort, want geen van de leden van de Expendables bleek aanwezig te zijn. De leden van de bezwaarcommissie hadden geen vragen aan de juridisch medewerker van de gemeente, Wilke Oude Lohuis, die wel aanwezig was. Ze hadden alleen vragen willen stellen aan de Expendables, en dus was de hoorzitting snel afgelopen.

De advocaat van de motorclub, Alexander Admiraal, liet per telefoon weten dat de aanwezigheid van de Expendables een bewuste keuze was. Zij zouden niets toe te voegen hebben aan het bezwaarschrift. Admiraal voegde eraan toe dat hij voor de hoorzitting een toelichting naar de commissie had gestuurd. De bezwaarcommissie zal binnen zes weken het college adviseren.

Pin It
Bekeken: 3550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/