Op donderdag 3 september hebben de gemeente Langedijk en groentegroothandel A.N. Boekel Waarland een overeenkomst getekend voor de afname van een kavel op bedrijventerrein Breekland in Oudkarspel.

A.N.Boekel Waarland is op dit moment gevestigd in Waarland in de gemeente Schagen. De groentegroothandel teelt, verwerkt, verhandelt en transporteert groenten en heeft circa 90 mensen in dienst. Directeur Niels Boekel vertelt: “Op de locatie waar we nu zijn gevestigd kunnen en willen we niet uitbreiden. De Slootgaardweg is simpelweg te smal voor het drukke vrachtverkeer, op alle fronten scheuren we uit ons jasje.”

Eigenaren Niels Boekel, Joost van Wonderen en Bas Francis hebben met name gekozen voor Breekland, omdat het slechts op zeven kilometer ligt van hun huidige vestiging. “We willen graag dicht in de buurt blijven van onze telers. Breekland ligt net als Waarland centraal in het Noord-Hollands teeltgebied. We zitten nu overal bovenop.”

Er is al een bouwtekening van het pand, gemaakt door architect Nico Dekker uit Nieuwe Niedorp. Wat Niels Boekel betreft wordt zo snel mogelijk begonnen met bouwen. Meer informatie is te vinden op www.boekelwaarland.nl en www.breekland.nl.

Pin It
Bekeken: 6273x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/