Alkmaar, 18 juli 2011. Zondagmiddag is een 24-jarige Duitser op het Clarissenbolwerk in Alkmaar met geweld beroofd van zijn laptop, portemonnee en telefoon. Hij was onderweg naar het station, maar kwam per ongeluk op het Clarissenbolwerk terecht waar hij door twee mannen in het Nederlands werd aangesproken. Hij liep door omdat hij niet verstond wat er tegen hem gezegd werd, maar één van de mannen griste zijn laptoptas weg en ging er vandoor. Vervolgens greep de andere man de Duitser van achteren vast, zette een mes op zijn keel en haalde zijn portemonnee en telefoon uit zijn broekzak. Daarna vluchtte ook deze overvaller. De man ging achter de overvaller aan en zag dat die in een auto stapte bij een broodjeszaak op de Molenbuurt waarna de auto tegen de richting in wegreed, daarbij een toeterende auto ontwijkend. Later op de dag is bij een tankstation in Heiloo geprobeerd geld op te nemen met de creditcard van het slachtoffer.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof die rond 15.30 uur plaatsvond. Ook mensen die meer informatie hebben over de vluchtauto, een donkergrijze Renault Clio of andere informatie die van belang kan zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2241x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/