Alkmaar, 30 mei 2014. De stichting A.F. Vrij Zijn neemt het publiek in augustus en september weer mee op een avontuurlijke reis door de geschiedenis met haar derde productie ‘Expeditie Brazilië’. Een van de reizigers in dit avontuur is acteur en presentator Bas Muijs. Wie alvast een voorproefje wil: Bas geeft zaterdag 31 mei tijdens de botenparade van de Roze Week zijn eerste optreden samen met ´Vrij Zijn´ in de rol van Albert Eckhout, de portret- en stillevenschilder die de eerste ‘foto’s’ van Brazilië maakte.

‘Expeditie Brazilië’ volgt de reis van Johan Maurits van Nassau, kleinzoon van Willem van Oranje, in 1636 met zijn hele hof naar Brazilië, waar hij gouverneur voor de Nederlandse Kroon zal worden. In het met liefde gecreëerde stuk, laten professionele en semiprofessionele acteurs, dansers, kinderen en paarden de bezoeker op een moderne, spannende, speelse en ook avontuurlijke wijze de geschiedenis van Nederland, en in het speciaal Alkmaar, herbeleven. De spektakelvoorstelling is een ontdekkingsreis naar geluk, naar nieuwe mogelijkheden en naar harmonie voor kinderen van acht tot tachtig jaar.

De Braziliaanse producer Anderson Farah woont en is verknocht aan Alkmaar. Geschiedenis, paarden en Alkmaar zijn de drie elementen die in vrijwel elke ´Vrij Zijn´ -productie terugkomen. Bas Muijs is bekend van onder meer GTST (als Stefano), Voetbalvrouwen en de musical Yab Yum. Hij presenteerde TV-programma’s zoals Bedrijf in Beeld. Daarnaast is hij vaak op sportief vlak actief voor het goede doel, zo is hij onder andere voorzitter van de Stichting World Master Team, waarin oud-professionals en BN'ers voetballen voor het goede doel.

Expeditie Brazilië gaat zaterdag 30 augustus in première in het A.F. Vrij Zijn theater op Industrieterrein Oudorp. Andere speeldata zijn 31 augustus, 3 t/m 7 september en 10 t/m 14 september. Tickets kosten tussen de 14 en 35 euro. Er is een VIP-arrangement voor 90 euro, met 3-gangen diner en vervoer van het restaurant naar het theater en terug. Informatie en reserveren via de website van Vrij Zijn

20140530 Expeditie-Brazilië 34

Pin It
Bekeken: 3371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/