Maandag zijn kinderen van de Kiddies-vestigingen aan de Schoenmakerstraat en Stempelmakerstraat in Alkmaar gestart met de Avond4daagse Estafette. Er deden liefst 30 kinderen mee en ze werden bij de finish gehuldigd met een speciale Alkmaarse avond4daagse medaille. Vandaag lopen de kids van de Kiddies Blekerskade de tweede etappe. Volgende week maandag neemt SKOA de Kinderkroon het stokje over en de dag erna zal SKOA Kraaienest de finishboog passeren.

De kinderen starten telkens 15:00 uur voor een wandeling van 2,5 km langs een mooie route door de wijk. Bij elkaar hebben zich al 150 kinderen aangemeld. “De estafette vormt hopelijk een inspiratie voor velen om ook nog aan te sluiten bij de avond4daagse. Meedoen kan nog tot en met 30 juli dus het is ook een leuke activiteit om samen in de zomervakantie te ondernemen", aldus Maaike Leijsen van Alkmaar Sport.

Ruim 700 deelnemers  gingen de kinderen al voor. Wie vanuit huis meedoet aan de avond4daagse Home Edition krijgt de officiële medaille thuisgestuurd. Aanmelden kan via avond4daagse.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl