Dinsdagmiddag hebben de colleges van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk voor het eerst om tafel gezeten en gesproken over verdere samenwerking in de regio. Burgemeester Kompier van Langedijk deelde het nieuws met de raad tijdens de forumvergadering dinsdagavond.

"We staan open voor een niet-vrijblijvende samenwerking. Onze fusiepartner is Heerhugowaard, maar we willen wel heel graag samen met de colleges van Heerhugowaard en Alkmaar ons inzetten voor samenwerking in de regio en dat op een niet vrijblijvende manier", aldus de burgemeester.

Met 'niet-vrijblijvende manier' doelt Kompier op het vinden van een vorm waarin de samenwerking tussen de gemeenten gewaarborgd wordt. Volgens Kompier was het een constructief gesprek dat zeker een vervolg zal krijgen.
Pin It
Bekeken: 2182x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/