Alkmaar, 05 februari 2015. De winkelgebieden in de binnensteden van Nederland hebben het zwaar. Leegstand van winkels is aan de orde van de dag en de huurprijzen zijn soms wel topt 40 procent gedaald.

Volgens de algemeen directeur van de Segesta Groep, Alex Huges, moet het anders in de binnenstad. In een interview met het NHD van vrijdag 31 januari zei hij dat Segesta veel geld besteedt aan het onderhoud van de panden die ze in bezit hebben: "Je moet blijven investeren en daarbij heel sterk inzetten op onderhoud."

 

Dat doet Segesta dan ook, bijvoorbeeld bij haar panden in de Magdalenenstraat, die dankzij een flinke opknapbeurt de Alkmaarse Puienprijs kregen. Volgens Huges is het zo dat als de locatie van een pand goed is, dit gunstig uitpakt voor de ondernemer, en dus ook voor de eigenaar van het pand. Een mooie binnenstad trekt immers publiek. Dat geldt in deze tijd nog steeds.

Pin It
Bekeken: 1760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/