Alle kinderen van basisscholen in Langedijk en Heerhugowaard mochten dit voorjaar hun mooiste kunstwerk inleveren voor het project ‘Kunst dat Rijmt’. De opdracht was om kunst te maken op basis van een gedicht. De drie kinderen met de mooiste kunstwerken mochten deze samen met kunstenares Charlotte Samuels namaken op groot doek, voor expositie op verschillende plekken. Danie, Maren en Ditte waren de uitverkorenen. Hun doeken zijn vrijdag op het Coolplein onthuld door cultuurwethouders John Does en Nils Langedijk.

Met het project ‘Kunst dat Rijmt’ wilde Cool de leerkrachten op de basisscholen in coronatijd een steuntje in de rug geven. Bij elkaar hebben 311 leerlingen een kunstwerk ingeleverd. De creaties van Danie (groep 1/2C, Familieschool), Maren (groep 5A, De Zeppelin) en Ditte (groep 6, Het Mozaïek) zijn tot en met 21 juni in Cool te bewonderen. Daarna reizen ze langs Dorpshuis de Geist, Bibliotheek Heerhugowaard en het festival Mixtream, om 30 augustus weer bij Cool terug te keren. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/