In de nacht van dinsdag op woensdag werd een insluiping ontdekt in Tuincentrum Weigelia aan de Westdijk in Heerhugowaard. Na een snelle omsingeling door de politie en een zoekslag samen met politiehonden Viktor en Ben, werd de verdachte door Viktor gevonden in bosschages op het terrein.

Het duurde een half uur voordat de hondengeleiders met Viktor en Ben aankwamen, maar als de insluiper er nog was, had hij toch niet kunnen ontkomen. De politie had de kwekerij omsingeld en wegkomen is sowieso al een uitdaging. Het tuincentrum ligt namelijk aan de dijk langs het kanaal Omval - Kolhorn en is verder omringd door een brede sloot.

Ben doorzocht de binnenruimten en  Viktor het buitenterrein. "Op een zeker moment veranderde Viktor zijn gedrag en wist zijn geleider genoeg... we zitten goed! Niet veel later troffen zij de verdachte in de bosschages aan!", laat Politiehonden Noord-Holland trots via Instagram weten.
Pin It
Bekeken: 1710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/