In Nederland valt één op de zes coronatests positief uit en de zorg staat onder druk door het aantal opnames en uitval binnen de gelederen. Het kabinet heeft daarom dinsdagavond een aantal extra maatregelen aangekondigd. Deze extra maatregelen duren van woensdag om 22:00 uur tot en met woensdag 18 november.

Het kabinet roept op om alleen op pad te gaan als dat echt nodig is. Mocht men in het openbaar voorheen in groepjes van vier personen uit verschillende huishoudens samenkomen (op 1,5 meter afstand), nu is dat aantal beperkt tot twee personen of één huishouden. Thuis mag men per dag hooguit twee gasten ontvangen, met uitzondering van kinderen onder 13 jaar oud.

Publieke ruimten zoals musea, theaters, dierentuinen, bioscopen, seksclubs en pretparken moeten twee weken dicht. Bij huwelijksvoltrekkingen geldt een maximum van 20 personen, bij uitvaarten vanaf 9 november een maximum van 30. Kerken worden nog steeds volledig ontzien in verband met de grondwettelijke vrijheid van godsdienst, al wordt wel ten zeerste aangeraden om het aantal bezoekers te beperken tot 30 personen en om niet te zingen.

Voor sporten geldt ook het maximum van duo's met 1,5 meter afstand tot elkaar, uitgezonderd minderjarigen en sporters met een topsportstatus.

Vanaf 19 november gelden de regels van voor 4 november weer. Medio december evalueert het kabinet de situatie opnieuw.
Pin It
Bekeken: 2200x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/