Het college van Langedijk heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan voor het oostelijke deel van het voormalige veilingterrein in Noord-Scharwoude. Het betreft het gebied rondom de Industriestraat waar in de toekomst tot 77 woningen worden toegestaan. Donderdag 23 april wordt tussen 18:00 en 20:00 uur een digitale inloopavond georganiseerd.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het niet mogelijk om een fysieke inloopavond te organiseren. Als alternatief is gekozen voor videochat via Zoom. Wie mee wil doen kan zich voor 22 april per mail aanmelden, onder vermelding van naam, adres en e-mailadres. Daarna wordt tijdig de inlogcode verstrekt met een korte handleiding voor Zoom. Het beste is om gebruik te maken van een computer met camera en microfoon, de tablet en zeker met de telefoon zijn hier enigszins beperkt voor.

Ondertussen verloopt de realisatie van Fase 6 en 7 voorspoedig. De zesde fase is in aanbouw en de appartementen van fase 7 waren al snel uitverkocht.

Voor aanmelding en vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel de gemeente. Het bestemmingsplan is online in te zien via ruimtelijkeplannen.nl. (beeld: bpd.nl)
Pin It
Bekeken: 1791x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/