Speciaal voor kinderen organiseert Cool te Heerhugowaard een reeks eendaagse workshops Kunst & Techniek. Er is een serie voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar, en van 7 tot en met 12 jaar. De kids maken wondere wezens en werelden met kunst, techniek en een beetje fantasie.

Vrijdag 28 februari wordt vanaf 14:45 uur de workshop ‘Stopmotion’ gegeven voor de jongste groep, waarin deelnemers kleifiguren tot leven laten komen in animatiefilmpjes, gemaakt van een hele reeks foto's. Tijdens de workshop ‘Tekenmachine’ op vrijdag 13 maart, bouwen de wat oudere kinderen vanaf 15:45 uur zelf een tekenmachine en de tekeningen die de machine maakt vormen samen een beeldje.

De workshops duren een uur en kosten respectievelijk 10 en 15 euro. Bij reservering voor de hele reeks wordt korting gegeven. De Huygenpas wordt geaccepteerd. Meer informatie op coolkunstencultuur.nl.
Pin It
Bekeken: 2434x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/