Het tuinderscomplex De Vork is in de afgelopen maanden flink opgeknapt en dat willen de tuinders van VTV De Groene Waard graag laten zien. In het weekend van 7 en 8 juli worden open dagen georganiseerd en dan zijn de tuinen open van 10:00 tot 16:00 uur.

Het thema verbonden aan de open dagen is 'volkstuinieren met verschillende culturen en gerechten'. Er zal niet alleen Nederlands eten aanwezig zijn, maar ook bijvoorbeeld broodje kofte en saté. Voor kinderen zijn er ijsjes en pannenkoeken.

Op beide dagen is er een imker aanwezig om te vertellen over bijen en zondag is er borduurwerk te zien. Voor de liefhebbers is er een workshop 'Kruidentuinen' te volgen en uiteraard zijn er planten te koop.

VTV De Groene Waard verzoekt bezoekers op de fiets te komen, maar indien het niet mogelijk is zijn er parkeerplekken beschikbaar op Sportpark De Vork en tegenover Parlan. Voor meer informatie, bel naar 06-17363130.
Pin It
Bekeken: 2538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/