Popronde Alkmaar, dat dit jaar plaatsvindt op 10 november, maakte woensdag zijn programmering bekend. Onder andere Okke Punt, Peer en EUT op verschillende locaties live te bewonderen in de stad.

31 acts dit jaar presenteren zich bij 16 deelnemende locaties tijdens Popronde Alkmaar, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Chef’Special. De locaties vormen een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en het poppodium fungeren ook lunchrooms, hostels, winkels en andere bijzondere plekken als podia zoals het kantoor Karavaan, die dit jaar voor het eerst zal meedoen.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland, niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk. Vanaf dit jaar is de organisatie overgenomen door Robin Aret en Claudia van Bakkum.

Het gehele programmering van Popronde Alkmaar is te vinden op popronde.nl/steden/alkmaar
Pin It
Bekeken: 2721x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/