Na bijna vier jaar de Galerie Alkmaar gehad te hebben op de Noorderkade 1027 is het tijd om te verhuizen. Het Ringerscomplex, waarin een gedeelte de galerie gehuisvest is, wordt sneller dan verwacht gerenoveerd. Op zondag 9 april zal de galerie tussen 14:00 en 16:00 uur voor de allerlaatste keer open zijn.

Onder het genot van een wijntje en dergelijke kan men zondag nog één keer de vaste collectie aanschouwen. Daarna worden de werken opgehaald door de kunstenaars die uit de buurt komen en een gedeelte gaat in de opslag. Een hoek van de galerij is ingericht om tegen leuke prijzen diverse werken aan te bieden.

De galeriehouders Erik Jan Vaandering en Suzanne Barbillion hebben nog geen nieuwe plek gevonden en vanwege een tentoonstelling in China in mei moet deze zoektocht ook nog even op pauze.

Pin It
Bekeken: 3828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/