Donderdagmiddag zijn de noodhulpdiensten grootschalig uitgerukt richting Bedrijventerrein Beverkoog, nadat Veiligheidsregio Noord-Holland Noord bij een incident opschaalde naar GRIP 1. Er is veel brandweer aanwezig en de politie heeft een politiehelikopter ingezet.

Bij navraag was de Veiligheidsregio niet bereid om de locatie of andere informatie over het incident te verstrekken. Dit doet men nog wel eens als het gaat om een grote wietplantage of een drugslab. Alkmaar Centraal vond na een tip uit dat het gaat om een pand aan de Hamsterkoog, en inderdaad is hierin aan de achterzijde een XTC-lab gevestigd.

Iedereen die het bedrijventerrein wil verlaten wordt gecontroleerd. De meest recente update is dat twee aanhoudingen zijn verricht. (UPDATE: er zijn uiteindelijk vijf aanhoudingen verricht).

Pin It
Bekeken: 4979x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/