Dinsdagavond 7 februari 2017 gaan Karin en Robert Gilhuijs in De Rijp van start met een cursus mindful mediteren en creatie van je toekomst. Dit is een cursus die laat zien hoe je bijvoorbeeld geluk, liefde en relatie, ander werk of een ander huis kunt creëren.

De cursus bestaat uit speciale meditatieoefeningen die de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewuster te worden van de synchroniciteit. Ervaring met meditatie is niet nodig. De cursusdata zijn op dinsdag 7, 14, 21, 28 februari en 7 maart 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur. De cursus vindt plaats in de brede school De Pauw aan de Jan Ploegerlaan 1a in De Rijp.

Karin Gilhuijs-Sneekes is docent en bloesemtherapeute en duidt vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, en geeft lezingen en engelen- readings. Daarnaast geven zij samen spirituele life coaching en begeleiden zij nieuwetijds- kinderen in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording. Meer informatie is te vinden op website www.karoszorg.nl of via 0223-522149.

 

Pin It
Bekeken: 3569x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/