Op 2 december zou in het gemeentehuis een Politiek Café worden gehouden zodat burgers een profielschets konden maken van de aanstaande burgemeester van Heerhugowaard. De bijeenkomst werd echter een dag na de aankondiging alweer geannuleerd. De reden daarachter was dat een politiek café over dit onderwerp verwarring zou kunnen veroorzaken omdat een vertrouwenscommissie ook al bezig was om een volksraadpleging te organiseren, schrijft het NHD.

De vertrouwenscommissie staat onder leiding van CDA-fractievoorzitter Jolanda van Ling en kiest namens de gemeenteraad de sollicitanten uit die Commissaris van de Koning Johan Remkes geschikt vindt. Een gesprek tussen Remkes en de vertrouwenscommissie volgt nog. Ook zullen de fractievoorzitters van Heerhugowaard eind december met Remkes overleggen.

Pin It
Bekeken: 2673x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/