De snorscooterrijder die vanmiddag zwaargewond raakte toen hij werd aangereden door een bestelauto op de kruising tussen de Westtangent en de Zuidtangent is inmiddels overleden.

De snorscooterrijder was samen met een aantal fietsers net de Westtangent aan het oversteken toen de snorscooter geramd werd door een bestelauto. Het slachtoffer kwam dertig meter verder hard op de grond terecht. Diverse mensen hebben geprobeerd eerste hulp te verlenen en toen de ambulance kwam is het slachtoffer zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft met drie man het onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Volgens getuigen zou de auto veel te hard en bovendien door rood zijn gereden. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren waren allemaal erg aangedaan en geschokt.

Pin It
Bekeken: 8432x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/