Zaterdagmiddag zijn twee mensen gewond geraakt bij een kop staart botsing op de Nieuwe Schermerweg in Alkmaar. De bestuurder van een Jeep Cherokee remde af voor het verkeer voor hem maar de betuurster van een witte Toyota zag dat te laat en klapte achterop de Jeep. De Toyota werd op zijn beurt weer geraakt door een zilvergrijze Volkswagen Golf. Uiteindelijk kwamen drie ambulances ter plaatse om assistentie te verlenen.

De bestuurster van de Toyota is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht, de kinderen die bij haar in de auto zaten zijn door familie opgehaald. Ook de bestuurder van de Golf is naar het ziekenhuis gebracht, hij klaagde over een pijnlijke borst. De bestuurder van de Jeep bleef, zijn voertuig bleef als enige vrijwel onbeschadigd.

Pin It
Bekeken: 4323x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/