De gemeente Dijk en Waard wil meewerken aan de bouw van een appartementencomplex aan de Taxuslaan in Heerhugowaard. Als het aan vastgoedontwikkelaar GRID ligt worden er 28 huizen gebouwd op de plek waar ooit het toenmalige gemeentehuis/ brandweerkazerne was gevestigd.  Het college vindt het een goed plan en is bereid het bestemmingsplan aan te passen. Het woord is nu aan de gemeenteraad.

Het pand is de afgelopen jaren sterk achteruitgegaan, schrijft het college van burgemeester en wethouders. "Verschillende ontwikkelaars hebben zich bij de gemeente gemeld. GRID Vastgoedontwikkeling kwam met het beste stedenbouwkundig plan wat aansluit bij de beleidsplannen rond ontwikkelingen." Het plan bestaat uit negentien vrije sector huurwoningen en negen sociale huurwoningen.

Groen & Groen en ontwikkelaar GRID wilden eigenlijk het bestaande gebouw transformeren naar appartementen, maar vanwege de slechte staat is dat niet haalbaar. De gemeenteraad wordt gevraagd om het ontwerpbesluit van de nieuwbouw goed te keuren. Als vervolgens geen reacties van inwoners komen, zal het plan worden omgezet in een definitief besluit. (Beeld: aangeleverd door GRID Vastgoedontwikkeling)
Pin It
Bekeken: 420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/