Ondernemer Arthur Dontje is zondag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg het lintje uitgereikt door burgemeester Lars Voskuil in zijn eigen Beach Restaurant Prince George in Camperduin.

Dontje kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor de samenleving. Niet alleen binnen onze gemeentegrenzen, maar ook regionaal en zelfs internationaal. De ondernemer uit Schoorl zet zich al tientallen jaren in voor sport en goede doelen. Van de sponsoring van Hargen Sail tot het organiseren van Karten Against Cancer. Dat laatste initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een professionele stichting.

Op persoonlijke titel steunt Dontje gezinnen die geconfronteerd worden met de ziekte van een kind. Zijn compassie reikt tot aan Vietnam waar de ondernemer met het bedrijf Dobla veilige huisvesting en een opleidingsinstituut voor zijn medewerkers realiseerde. (foto: Hans Brouwers)


In 2016 kwam Arthur Dontje in het nieuws met het plan om de voormalige Ringers chocoladefabriek te veranderen in een ware 'Chocolade Experience'. Streekstad Centraal volgde Dontje en zijn gezelschap op een reis naar Azië.


Pin It
Bekeken: 490x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/