De vereniging voor jongerenactiviteiten JOEB heeft na een lange tijd van strijd een nieuwe plek gekregen. Ze verhuizen naar een geplande aanbouw bij dorpshuis de Schulp. Zo meldt het NHD.

Gemeente Bergen heeft 12 mei ingestemd met de plannen van JOEB. De nieuwe locatie bij sportvereniging Sint Adelbert is volgens het bestuur erg geschikt omdat er zich vele jongeren verzamelen.

Het streven is in het voorjaar 2016 te openen. Dan zullen er diverse activiteiten zijn zoals knutselmiddagen, disco’s, optredens en wie weet komt er nog een skatepark of zelfs een festival.

Het bestuur van JOEB wist op de valreep de gemeente Bergen te overtuigen van een doorstart op een nieuwe locatie door geldtoeschieters als Oranjefonds, Rabobank en de VSB achter hen te scharen. Ook maakten ze een protestkrant.

Pin It
Bekeken: 3489x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/